Project details

Land

Categorie

Health

Health

Start periode

Flexible

Minimale verblijfsduur

3 maanden

Aantal personen

1-10

Vakgebieden

Health care, Medical, Medicine, Public Health, Nutrition & Dietitians , Social Care, Pharmacy, Physiotherapy, Occupational therapy


Land

Categorie

Health

Health

Start periode

Flexible

Minimale verblijfsduur

3 maanden

Aantal personen

1-10

Vakgebieden

Health care, Medical, Medicine, Public Health, Nutrition & Dietitians , Social Care, Pharmacy, Physiotherapy, Occupational therapy

Minor, Stage

Medical and Dietician projects in Hospitals Mauritius

Our valued partner has over 15 years’ experience of facilitating students and volunteers all over Mauritius. We have different options in Medical and Dietician projects in several hospitals in Mauritius.

Project omschrijving
De vacature
De faciliteiten
De kosten

Our valued partner has over 15 years’ experience of facilitating students and volunteers all over Mauritius. We have different options in the related study fields in several hospitals in Mauritius.

Vacature eisen

 • Serious and motivated to contribute to the local company/organization
 • Passionate and capable in your field
 • Fluent in English, writing and speaking
 • Each project has additional requirements

Stories

81 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 4.8 / 5.

Mozambique
2023

Mijn avontuur in Tofo, Mozambique was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Ik heb, voor mijn opleiding biologie, 10 weken als vrijwilliger meegelopen in het mariene onderzoekscentrum en de bijbehorende duikschool.
Ik heb tijdens deze reis enorm veel geleerd. Zo heb ik tientallen keren gedoken en oceaan safari’s gehad waarmee we de meest prachtige dieren en koraalriffen hebben kunnen zien. De onderwaterwereld van Mozambique is werkelijk adembenemend.
Tijdens mijn tijd in Mozambique heb ik niet alleen de natuurlijke schoonheid van het land leren kennen, maar ook de sociale en economische realiteit. Het heeft me zeer bewust gemaakt van de privileges die we in Nederland hebben en heeft mijn perspectief op de wereld veranderd.
Een van de meest waardevolle aspecten van deze reis was het feit dat ik vrienden heb gemaakt voor het leven. De mensen die ik ontmoette, zowel medereizigers als lokale bewoners, hebben mijn reis nog specialer gemaakt. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking hebben me diep ontroerd, en ik voelde me te allen tijde veilig en welkom in dit prachtige land.
Roel van Let's Go Africa verdient een speciale vermelding. Zijn professionele begeleiding en zorgzaamheid hebben de reis naadloos en zorgeloos gemaakt. Dankzij zijn expertise was alles altijd duidelijk en georganiseerd.
Al met al kan ik met overtuiging zeggen dat deze reis naar Tofo, Mozambique met Let's Go Africa een levensveranderende ervaring was. Ik zou het absoluut iedereen aanraden die op zoek is naar avontuur, persoonlijke groei en een diepgaande kennismaking met een prachtig land en zijn gastvrije mensen. Het was een reis vol ontdekkingen, vriendschap en onvergetelijke momenten.

Image

frequently asked questions

Wat zijn de registratiekosten?

€75 per persoon (niet-restitutieerbaar). Registratiekosten van LGA worden afgetrokken van de programmakosten van de stagiaire/vrijwilliger/reiziger en zijn dus geen extra kosten.

Wat zijn de LGA bemiddelingspakketkosten en accommodatiekosten?

 • De LGA bemiddelingspakketkosten zijn vanaf €605 p.p. en afhankelijk waar en of je vrijwilligerswerk of een stage gaat doen.
 • Een aanbetaling (niet-restitutieerbaar) is nodig om de matchingprocedure te starten.
 • Alle kosten staan beschreven in de programmaland brochures bij iedere partnerorganisatie omdat de accommodatiekosten ook verschillen (tussen de €100 en €275 per maand gemiddeld).
 • Bij Ghana, Uganda, Mozambique en Swaziland zitten de accommodatiekosten, maaltijden en bemiddelingskosten inbegrepen in 1 totaal prijs.

Krijg ik ook een stagevergoeding of kostencompensatie?

Alleen mogelijk in overleg met commerciele bedrijven in Mauritius. Wij zijn een kleinschalige ontwikkelingswerk organisatie die de kosten zo laag mogelijk proberen te houden en werken voornamelijk met kleine lokale projecten (N.G.O.’s) in Afrika die zich niets kunnen veroorloven. Maar in sommige gevallen wordt er gratis accommodatie aangeboden.

Wanneer ben ik een vrijwilliger en wanneer stagiaire en waarom is er verschil in kosten?

 • Iedereen die een project, stage of minor gaat uitvoeren vanuit een studie wordt beschouwd als stagiaire.
 • Bij alle overige situaties wordt je als vrijwilliger beschouwd (tevens gepensioneerde, professionals, afgestudeerden, mensen op sabbatical of studenten die los van de studie een project gaan doen).
 • Er wordt onderscheid gemaakt in kosten omdat er bij stagiaires studiecriteria, stagecontracten en uitgebreidere projectopdrachten met supervisie benodigd zijn.

Kan ik geld inzamelen of een crowd funding organiseren voor mijn project?

Elke vorm van genereren van financiën of middelen die de partner kunnen helpen worden zeer gestimuleerd door ons!

Hebben jullie nog financiële tips om alles te bekostigen?

In iedere brochure per land staat onder kopje 1.6 How to finance your trip, beschreven hoe je kosten kunt besparen samen met andere tips zoals studiebeurs uitwonend zetten, OV-vergoeding aanvragen of je kamer onderverhuren.

MA. Roel van Hout
Let’s connect
MA. Roel van Hout
General Manager Let’s Go Africa

Daag jezelf uit door tijdelijk uit je comfortzone te stappen


Maak een verschil door een projectbeschrijving voortkomend uit lokale behoeften


Werk samen met de lokale gemeenschap voor een betere toekomst

Have a cookie

Let’s Go Africa gebruikt Google Analytics om te begrijpen hoe je de site gebruikt en manieren te vinden om je ervaring te verbeteren.